NOVO! La Palm organski proizvodi za njegu ruku i stopala

la-palm-newsletter

 

Uz Gel II trajni lak, koji se do sada pokazao više nego odličnim, na naše tržište ekskluzivno donosimo i ostale La Palm profesionalne proizvode za manikuru i pedikuru! Radi se o proizvodima koji sadrže sastojke organskog podrijetla poput aloa vere, ulja koštica sezama i prirodnih mirisa.

 

 

CALLUS REMOVER GEL omekšava zadebljalu kožu i kurje oči u svega 5-10 min te olakšava i ubrzava proces medicinske pedikure! Proizvod sadrži sastojke organskog podrijetla poput aloa vere, ulja eukaliptusa i paprene metvice.

Vrlo jednostavno se korisiti! Prvo se namoče noge u toplu vodu 3-5min, zatim se Callus remover gel nanese samo lokalno na jaka zadebljanja i kurje oči te se ostavi da djeluje 5-10min. Zatim je potrebno jako dobro isprati gel i pomoću odgovarajućeg alata ukloniti zadebljanja i kurje oči.

Količina: 236ml

 

 

ORGANIC HEALING THERAPY LOSION hidratizira i obnavlja kožu ruku i stopala te ostavlja osvježavajući osjećaj! Proizvod sadrži sastojke organskog podrijetla poput aloa vere, ulja koštica sezama, mentola i prirodnih mirisa.

  • Kokos
  • Eukaliptus & paprena metvica
  • Šipak & malina

Količina: 236 ml