IBX sistem

IBX profesionalni tretman za obnovu oštećenih noktiju

IBX pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat te proizvod nije potrebno uklanjati. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje.

Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom i trajnom laku. Svaki nokat koji je duže vrijeme pokriven nakon uklanjanja pokrova oslabljuje. Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana i povratne informacije su više nego pozitivne: konačni rezultat su zdraviji nokti i povećana dugotrajnost trajnog laka!

Klijenti su posvjedočili kako IBX štiti njihove nokte od ljuštenja i pucanja, što se dešava ukoliko kontinuirano nanosite trajni lak. Klijenti koji su bili na IBX tretmanu kako bi ojačali svoje nokte ne samo da su primjetili vidljivo poboljšanje već i smanjenje ljuštenja i pucanja.

prije-poslije-ibx-sistem

Kako djeluje?

Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se LED svijetlom.
Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i podarile odmah vidljiv rezultat.
Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste).

 

 

Koliko često se koristi?

Kod redovitog stavljanja trajnog laka, preporučljivo je IBX sistem nanijeti svaki puta prije ponovne aplikacije trajnog laka. Kod povremenog nanošenja trajnog laka, IBX je potrebno nanijeti nakon uklanjanja trajnog laka.

Kada je potrebna obnova oštećenih, lomljivih i tankih noktiju, ili kada želite potaknuti rast prirodnih noktiju, IBX sistem nanosi se u fazama svakih 7 -14 -21 dan.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite ugovoriti svoj termin za profesionalni tretman IBX sistemom potražite vama najbliži salon OVDJE

Vlasnik/ica ste salona i želite ovu jedinstvenu uslugu ponuditi svojim klijenticama? Javite nam se na 095 838 0659

NEKA VAM VAŠI NOKTI BUDU ZAHVALNI!

IBX Hrvatska tim