Gel II® trajni lak

Gel II soak off trajni lak bez baze.

Gel II® Manicure - originalni trajni lak bez baze proglašen 2 godine za redom kao najbolji soak off lak od strane čitatelja NailPro magazina.

Od početka stvaranja Gel II® proizvoda cilj je bio stvoriti trajni lak bez otapala i štetnih elemenata. Kreiran je posebice za one koji su osjetljivi na gel i trajne lakove koji imaju bazni sloj, vezne kiseline, primer i ostale štetne sastojke.

 

1. Ne sadrži osnovnu podlogu (baza), primer, otapala i štetne elemenate.
2. Boje su visoko pigmentirane i obogaćene vitaminima i mineralima.
3. Brže se nanosi, u tanjem sloju i traje duže.
4. Preko 200 boja (klasične, termo i cat eye boje)

Gel II® Soak Off, blistave boje nanose se brže, u tanjem sloju i traju dulje od ostalih soak off sistema! Također, vrlo lako se uklanjaju (10 min) s nokatne ploče koja ostaje neoštećena.

Zaboravite bazu, ljepila i primere! Gel II® je jedinstveni profesionalni sistem u odnosu na ostale brandove dostupne na tržištu.
Formula ne sadrži otapala te je obogaćena kalcijem i pomaže normalni rast noktiju jer ima odlično prijanjanje i fleksibilnost! Fleksibilnost omogućuje dugotrajnost i zaštitu od odlamanja slojeva.

Gel II® proizvodi također štede vrijeme i novac tako što skraćuju vrijeme polimerizacije, imaju izvrsnu postojanost i omogućuju profesionalcima tretman izvrsne kvalitete!

GEL II MANICURE PROIZVODI

GEL II BOJE

GEL II STEAM REMOVER

OMEKŠIVAČ KUTIKULE

GEL II REACTION TERMO BOJE

GEL II LED BEŽIČNA LAMPA

ORGANIC SPA LOSION

GEL II TOP COAT

GEL II SUPER SHINE CLEANER

CALLUS REMOVER GEL