Gel II® bežična LED lampa

Jeste li rekli bežična?

Da, dobro ste pročitali! Gel II® Pro-Cure 2.0 bežična LED lampa odraz je najnovije tehnologije koja trenutačno vlada u beauty svijetu. 

gel-ii-procure-led-lampgel-ii-procure-led-lamp-2

 

 

 

 

 

 

Najnovije izdanje Gel II@ LED svjetiljke kombinira izvrsnost s još pokojom pogodnošću za profesionalce! Uključujući i punjive baterije, automatsko digitalno brojilo sa senzorom pokreta, i sigurnosnu tipku za automatsko gašenje. Gela II @ Pro-Cure 2.0 Cordless LED svjetiljka pruža stil i jednostavnost bez obzira na to da li idete u kućne posjete klijentima ili posao obavljate u svom modernom salonu.

Napunite, prenosite, i polimerizirajte! Baterija koja se nalazi u Gel II@ bežičnoj LED svjetiljci u potpunosti se napuni u svega dva sata i dostatna je za do 3 sata korištenja. To je dovoljno za više od 40 Gel II@ manikura! Jednostavno priključite svoju lampu na struju kada nije u uporabi ili kada vam je utičnica u blizini. Svjetiljka je sasvim napunjena kad svjetlo za punjenje promijeni boju iz crvene u zelenu.

18 LED žarulja jačine 34 W postavljeno je tako da LED svjetlost obuhvaća svih pet prstiju odjednom bez napora. LCD zaslon na stražnjoj strani odbrojava vrijeme polimerizacije i automatski se isključuje nakon što unaprijed podešeno vrijeme istekne (5, 10, 30 i 50 sekundi). Unaprijed podesite sve parametre i zaboravite na lampu, čim se ruka položi u svjetiljku aktivirat će se senzor pokreta i upaliti LED svjetlost.

34W LED Lampa
110V & 220V 
Senzor pokreta
5 prstiju odjednom
unutrašnjost ima efekt ogledala za poboljšano usmjeravanje zraka
kućište je otporno na aceton
Trajanje baterije do 3h (40 manikura)
Sigurnosno automatsko isključivanje štiti uređaj od pregrijavanja
LED žarulje: do 60,000 sati rada