GEL II 4D gel

acrygel polygel

Predstavljamo vam najnoviju tehnologiju u svijetu noktiju koja će revolucionizirati način na koji izrađujete umjetne nokte. Gel  II 4D gel objedinjuje najbolje od akrila i gela u jednom! Ovaj sustav nudi vam snagu i čvrstoću akrila te fleksibilnost i stabilnost gela. I to sve u formuli bez mirisa koja je brza i jednostavna za primjenu kao i za uklanjanje.

LAKŠI. SNAŽNIJI. BRŽI. JEDNOSTAVNIJI. 

4D gel je svestrani proizvod! Dovoljno lagan za nanošenje na prirodne nokte, dovoljno snažan da bi se izgradili razni oblici umjetnih noktiju, te dovoljno fleksibilan za izradu trodimenzionalnih ukrasa, tzv. 3D nail art.

Ova formula vam omogućuje da radite koliko god brzo ili dugo želite! 4D gel se neće stvrdnuti dok god ne bude polimeriziran, nije samonivelirajuć i ostaje na mjestu dok se ne primjeni Sculpting Solution tekućina koja vam omogućuje da 4D gel modelirate vlastitim tempom. Samim time, smanjeno je vrijeme rašpanja kako bi se stvorio željeni oblik i debljina nokta.

Tvorci GEL II Manicure branda i ovoga puta su imali na umu osobe sklone alergijama, pa tako 4D gel ne sadrži monomer, sastojak pod imenom HEMA, koji najčešće izaziva iritacije te se nalazi u većini akrilnih sistemima. Također, posebnost ove formule je ta što se ne stvara prašina u zraku prilikom rašpanja.

Za sva pitanja u svezi 4D gela i ostalih naših proizvoda, slobodno nam se obratite putem naših uobičajenih kontakata. Hvala!

4D APLIKACIJA

Beauty salon Pina - Zagreb

4D PROIZVODI

4D baza 14ml

polygel acrygel acrigel

4D gel u tubi 59ml

4D top coat 14ml

4D sculpting solution

4D keratin bond 14ml

4D starter set